Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Blog

Blog

Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal kapcsolatos hírek, információk.
2020. 01. 25. 09:12:47
Ajándékozás avagy az ajándékválasztás íratlan szabályai

Az év során számtalan olyan eseményen, ünnepi alkalmon veszünk részt, melyeken központi szerep jut az ajándékoknak. Ajándékozni viszont nem feltétlenül csak bizonyos események alkalmával szoktunk (születésnap, névnap, karácsony, Valentin nap, nőnap, húsvét…), hiszen sokszor ajándékkal fejezzük ki a számunkra fontos embereknek, hogy szeretjük őket, értékeljük, amit értünk tettek, vagy egyszerűen csak azt, hogy gondoltunk rájuk…  Egy személyre szabott ajándékkal fejezhetjük ki leginkább szimpátiánkat, érzéseinket, vagy egyszerűen azt, hogy valaki különleges számunkra.

 

2019. 12. 10. 18:32:04
Szélesedő paletta: Blueberry és Zao termékek a láthatáron Nemrégiben döntöttünk úgy, hogy a Collines de Provence termékei után következőként két olyan márkát veszünk be a választékunkba, amelyek tökéletesen megfelelnek annak az elképzelésünknek, hogy minőségi, natúr termékek, jelen esetben natúr kozmetikumok képezzék az induló Ajándékillat webáruház egyre szélesedő palettájának az alapját. Így esett a választásunk a magyar Blueberry-Cosmetics karácsonyi csomagjaira és a francia ZAO egyes bio smink készleteire.
2019. 11. 15. 13:54:43
Ajándék illatok Egy születésnap, lakásavató vagy bármilyen ünnep közeledtével mindenki a tökéletes ajándék kiválasztására törekszik, ami sokszor fejtörést okozhat az ajándékozó félnek. Ajándékunkkal örömet szeretnénk szerezni és azt sugallni szeretteinknek, barátainknak, hogy fontosak számunkra. Ebben a döntésben szeretnénk a segítségére lenni néhány egyedi ajándékötlettel az Ajandekillat.hu kínálatából. 
2019. 10. 28. 07:37:32
A legjobb illatgyertya

Bizony nincs könnyű dolgunk laikus fogyasztóként, ha szétnézünk a mai piaci kínálatban. Amennyiben még az is fontos szempont, hogy vigyázzunk az egészségünkre, ne lélegezzünk be káros anyagokat, ugyanakkor óvjuk a környezetünket is…. végképp el lehet veszni.

2019. 09. 12. 15:31:36
Illat, mámor, Provence Proust az elveszett idő nyomában az eltűnt paradicsomot kereste annak idején, pedig ez a paradicsom nem is tűnt el szerintünk, ott van valahol dél-Franciaországban, a tenger és a hegyek között, egyik oldalról egy levendula mező, másik oldalon pedig egy folyó által határolt területen és a Provence nevet viseli.  Ebben a régióban egybeolvad az emberi alkotás nagysága és a természet csodája, és mindennek levendula illata van. 

Keresés