Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Illat, mámor, Provence

Illat, mámor, Provence Proust az elveszett idő nyomában az eltűnt paradicsomot kereste annak idején, pedig ez a paradicsom nem is tűnt el szerintünk, ott van valahol dél-Franciaországban, a tenger és a hegyek között, egyik oldalról egy levendula mező, másik oldalon pedig egy folyó által határolt területen és a Provence nevet viseli.  Ebben a régióban egybeolvad az emberi alkotás nagysága és a természet csodája, és mindennek levendula illata van. 

 

Üdvözöljük Provence különleges illatvilágában! 

 
A mályva, a kék és a sárga színek kavalkádját, a történelmi emlékek sokaságát, az állandóan azurkék eget és biztosnak ígérkező napsütést elnézve megállapíthatjuk, hogy Proust rossz helyen kereste az elveszett időt. A provence-i kis falvak hívogató főtereikkel, csábító kiskereskedéseikkel, a provence-i fűszerektől, gyümölcsöktől, az itt termett olívától illatozó piacok magukban hordoznak valami megnyugtatót. Engedjék meg, hogy ebből a nyugalomból becsempésszünk egy üvegcsével az otthonaikba!
Ezt a Provence-i illatkavalkádot és nyugalmat fedeztük fel a Collines de Provence francia gyártó kézműves termékeiben, így a saját otthonaikban is elérhetővé válhat számunkra a provence-i életérzés megteremtése. A francia gyártó hitvallása, hogy természetes illat előállításához nem elég parfümkészítőnek lenni, botanikusnak is kell lennie egyben, hogy a provence-i dombság vadon élő gyógynövényeinek, virágainak és gyümülcsfáinak a legjavát nyerhessék ki. 
Miért szerettünk bele a Collines de Provence termékeibe?
  • A francia gyártó, Provence-hoz híven a 100% természetesség mellett tette le a voksát
  • Illatgyertyái növényi gyantából készülnek, 100% pamut gyertyazsinórral
  • Termékeiket nem tesztelik állatokon
  • Exkluzív illataikat Grasse-i parfümszakértők hozzák létre, de az alapanyagot a természet biztosítja

 

A levendula, kicsit másképp

 

A levendula gyógyhatásai évszázadok óta ismertek, nemcsak a gyógyászat, de a kozmetika és a gasztronómia is előszeretettel alkalmazza. Sokan idegenkednek ugyanakkor az illatától, sokunkban régies érzetet kelt, amolyan „molyírtó” szaga van. Ezeket a berögződéseket sikerült a Collines de Provence parfümszakértőinek megdönteniük modern, egyedi illatvilág megalkotásával. A levendula illatgyertya kellemesen megnyugtató illatot áraszt, a légfrissítő úgy tisztítja a levegőt, hogy nem kell aggódnunk a káros anyagok belélegzése miatt, kozmetikai termékei pedig csodát művelnek a bőrünkkel. 

Kérjük, tartson velünk és fedezze fel a Provence-i dombság újdonságait!
Tartalomhoz tartozó címkék: Provence levendula

Keresés