Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Rólunk

Rólunk

A francia kultúra iránti szeretetünket igyekeztünk ötvözni kereskedelmi múltunkkal, amit részben a Francia Nagykövetség kereskedelmi kirendeltségén, részben francia kiskereskedelmi láncoknál, részben pedig egészen más területen indított webáruházunknál (Játék&Tudás webáruház) szereztünk, amikor megálmodtuk az Ajándékillat webáruházat. Eddigi pályafutásunkat, mindennapi életünket is átszövi Franciaország, a francia termékek iránti lelkesedésünk. Export tanácsadóként (Noémi) ill. áruházigazgatóként (István) folyamatosan tapasztaltuk az ebből a csodálatos országból érkező készítmények magas minőségét. Amikor először találkoztunk a Collines de Provence kézműves termékeivel, azonnal tudtuk, hogy megtaláltuk az új, közös utunkat.

A francia gyártó kézműves termékeiben a Provence-i illatkavalkádot és nyugalmat fedeztük fel, melyek segítségével a magyar otthonokban is elérhetővé tehetjük a provence-i életérzést. Egy kellemes illatgyertya, vagy egy leheletnyi lakásparfüm mellett máris úgy érzi, hogy Provence káprázatos levendulamezőin andalog.

Hogy mi miért szerettünk bele ezekbe a kézműves termékekbe?

  • 100% természetesség, kiváló minőség
  • növényi gyantából készült illatgyertyák, paraffin mentesség
  • parabén és egyéb káros anyagoktól mentes kozmetikumok
  • exkluzív, Grasse-i parfümszakértők által alkotott illatok, melyek alapanyagát kizárólag a természet biztosítja

Ezek a termékek meghitté és emlékezetessé varázsolják otthonát, ünnepeit és egyedi, személyre szóló ajándékként is garantáltan örömet fog tudni szerezni szeretteinek !

Képzelje el az örömteli felfedezést vendégei arcán, mikor betoppannak Önhöz és megérinti őket lakása új illata!

Kínálatunkat folyamatosan fejlesztjük majd, azonban a bővítésénél fő szempont marad, hogy kizárólag természetes alapanyagokból készült termékeket képviseljünk, mint például a magyar gyártású Blueberry és Ilcsi termékek.

Tartson velünk Provence-ba és fedezze fel újdonságainkat webáruházunk kínálatában !

Üdvözlettel:

Budai Noémi és Kertai István

 

 

Keresés